728x90 AdSpace

Yeniler

5 Mart 2014 Çarşamba

Roman 2014 Elbise Modelleri



Siyahın en çekici formlara dönüştüğü Roman 2014 Elbise Modellerini görmeyenler çok şey kaçırmış diyebilirim. Nostaljik ve modern çizgileri şık bir biçimde elbise modellerinde bir araya getiren roman, kadınlara güçlü ve romantik bir imaj yaratıyor.


Klasik çizgilerden hiç uzaklaşmadan, spor detaylar ile hareketlendirdiği elbise modelleri ile 2014 yazına en şık girmek isteyen kadınların ilk tercihi olmaya aday marka, özellikle lazer kesim desenleri, şifon ve tül detaylı elbiseleri ile hem gece elbiselerinde hemde günlük elbise modellerinde en şık seçenekleri bizlerle buluşturuyor. Roman 2014 günlük elbise modellerini gördüğünüz anda ilk dikkatinizi çekecek şey eminim desenler ve renkleri olacaktır. 60'ların moda esintilerini taşıyan desenler, yumuşak ve pastel renkler ile hayat bulmuş roman elbiseleri, günlük giyimde veya ofis ve iş yaşamında fark yaratmayı seven tüm kadınları cezbediyor. 

Desenli elbiselerde, geçmişin tüm renklerini elbiselerine taşıyan marka, yazlık elbise arayan ve çiçekli elbise tutkunları için sade ama bir o kadar renkli elbise modelleri sizlere sunuyor. Gece elbiselerinde ise, daha modern ve şehirli formlar Roman 2014 elbise modellerinde bizleri karşılıyor. Yılın en moda trendi olan dantel işlemli elbiseleri, şifon elbise modelleri, kısa gece elbiseleri ile partilerde, galalarda vb. özel gecelerde tüm dikkatleri üzerinize toplamak için yeterli. Siyah üzerine kullanılan parlak taşlar, kollarda kullanılan lazer kesimler, gecede ışıl ışıl parlamanızı sağlayacak kadınsı ve çekici payetli elbiseler Roman 2014 elbise koleksiyonunda sizleri bekliyor.


























Roman 2014 Elbise Modelleri
Sonraki Kayıt
Önceki Konu
This is the last post.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Top