728x90 AdSpace

Yeniler

7 Mart 2014 Cuma

Rare London 2014 Abiye Modelleri



Parlak kumaşları sevenler için bugün çok şık br markayı sizlere tanıtacağım. Belkide bir çoğunuz zaten Rare london markasına aşinasınızdır. Ben Rare london ürünlerine bayılırım hem uygun fiyatları hemde farklı tasarımları bu markayı benim için diğerlerinden ayıran nedenlerden bir kaçı.
Neyse Markanın internet sitesini ne var ne yok diyerekten gezerken 2014 yılına özel Abiye modelleri ve Gece Elbiselerinin satışını yaptıklarını görünce bende modelleri sizlerle paylaşmak istedim. Bu ürünleri markanın web sitesinden ayrıca bir çok farklı giyim sitesinden uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Yazının başında parlak kumaşlar dedim, cidden Rare london göz kamaştıran abiye modellerine sahip, payetli abiye modellerini sevenler için çok şık modeller yer alıyor bu koleksiyonda. Genel olarak kısa abiye modellerine ağırlık verilmiş. Siyah, gümüş ve altın renk olarak çne çıkan abiye renkleri. Pullarlar süslenmiş abiyelerin dışında parlak taşlı ve pullu detaylarda Rare london abiyelerinde sıkça kullanılmış. Altın kemerler ve pul desenler koleksiyonu incelerseniz gözünüze çarpacaktır.  Böyle iddialı abiye modellerinden hoşlananlar için ise bu koleksiyon tam bir cennet. Geniş sırt dekolteleri, derin yırtmaçlar, transparan detaylar üzerine zincirler falanlar filanlar çok seksi görünüyor bence. Kabarık etekli abiyeler, tüllü abiye modelleride bonus olarak koleksiyonun diğer parçaları oluyorlar. Balo ve mezuniyette giyinmek için ideal bence.




































Rare London 2014 Abiye Modelleri
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Top