728x90 AdSpace

Yeniler

5 Mart 2014 Çarşamba

Abercrombie 2014 Elbise Modelleri ~ Günlük Elbiseler




Abercrombie 2014 yazına özel elbise modelleri ile karşımızda. Marka özellikle genç hanımları memnun edecek birbirinden şık spor elbise modellerinin satışına başladı.
Bu koleksiyon, yaz günlerinin en sıcak anlarında bile sizi sıkmayacak rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak, esnek ve hafif kumaşlar ile oluşturulmuş çok şık bir koleksiyon olmuş diyebilirim. Özellikle inditex grubu dıışında pek bir markanın yer almadığı ülkemizde ilaç gibi elbiseler sizleri bekliyor.

Koleksiyonda 2014 günlük elbise modellerinden çok şık parçalar bizleri bekliyor. Koyu renkler, ilginç desenli elbise modelleri, askılı elbiseler genel olarak modern ve spor bir görüntü sunuyor. Genel olarak diz üstü elbiseler ön planda bulunmakta. 


Bel kısmı lastikli elbiseler, etek uçları dantelli elbise modelleri, beyaz dantel desenli elbiseler, önü kısa arkası uzun elbise ve çok daha fazlası abercrombie mağazalarında sizleri bekliyor. Koleksiyonda en çok kullanılan renkler ise, pembe, fuşya, siyah ve beyaz oluyor. Yaz aylarında ayrı bir anlamlı beyaz elbiseleri seviyorsanız veya marin tarzını sevenlerdenseniz çok şık bir kaç elbise sizi bekliyor. Abercrombie 2014 elbise modellerinde, desenli elbiselerede ayrıca özen gösterilmiş. Yaz çiçekleri ile renklendirilmiş onlarca mini elbise sizi bekliyor. Yaz için günlük elbise arayanlar veya çiçekli ve desenli elbise modellerinden hoşlananlar bu koleksiyona kesinlikle göz atmalı!





















Abercrombie 2014 Elbise Modelleri ~ Günlük Elbiseler
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Top