728x90 AdSpace

Yeniler

7 Mart 2014 Cuma

Basil Soda 2014 Abiye Modelleri



Eminim bir çoğunuz Basil Soda ismini ilk defa duyuyorsunuz. Abiye konusunda bence en yaratıcı markaların başında yer alan basil soda, farklı olmayı seven herkesin aklını başından alacak abiye modellerine sahip bir marka. Yetenekli tasarımcılarının ellerinde abiye denen kıyafeti çok farklı ve sofistike formlarda kadınlarla buluşturan basil soda markasını, özellikle dünyaca ünlü isimlerin üzerinde görebilirsiniz.
Markanın bu konuda tanıtacağım modellerini Basil Soda internet sitesinden kolayca sipariş edebilirsiniz. Neyse gelelim koleksiyona, koleksiyonda 4 farklı renk ve bu 4 renge bürünmüş muhteşem abiye modellerine şahit olacaksınız. 2014 yazına özel bu abiye modellerini gördüğünüz anda içinizden bu benim olmalı diye bir ses duyarsanız merak etmeyin bazı kadınlarda o ses koroya dönmüş bile olabiliyor. Koleksiyonda kadınlara en çok yakışan renkler tercih edilmiş. Minimalist bir çizgide tasarlanmış bu abiyeler kadına dilediği kimliği sunan bir sanat eseri benim gözümde. Kırmızı abiye modelleri çekiciği ve kırşkırtmayı, beyaz abiyeler ise sade ve duruluğu öne çıkaran bir kadın yaratıyor. Mor ise özgürlüğü ve doğayı andıran bir güzelliği sizlere sunuyor. Birde sarı var ama ben pek sarı renkten hoşlanmam. Koleksiyonda genel olarak sade ve minimal tarzlar ön olana çıkartılmış. Yaza sade ve hafif bir görüntü ile girmek isteyenler bu koleksiyondan bir çok model beğeneceklerdir.

Birazda kesimlerden bahsetmek internette bu tarz modelleri arayanların bu konuya ulaşması için biraz farz oldu gibi, straplez abiye modelleri, derin yırtmaçlı abiyeler, transparan detaylı abiyeler koleksiyonda öne çıkan parçalar. Diğer modeller ise, tüllü şifon modeller, dantel desenli modeller parlak taşlar ile süslenmiş abiye modellerini de bu koleksiyonda bulabilirsiniz.















































Basil Soda 2014 Abiye Modelleri
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Top